Ecorys participeert actief in handelsmissie Rutte

Tussen 22 en 25 mei vindt een handelsmissie naar India plaats, onder leiding van minister-president Mark Rutte. Belangrijk aandachtspunt van de missie is de samenwerking tussen Nederland en India op het gebied van stedelijke onstwikkeling, onder de noemer Smart Cities. Ecorys participeert actief in deze handelsmissie, op basis van zijn unieke maatschapplijk-economische insteek van de ontwikkeling van Smart Cities. Ecorys is uitgenodigd voor de twee evenementen om over dit onderwerp te spreken. 

De Nederlandse ambassade organiseert het eerste evenement in samenwerking met de World Bank, de zgn. 'Indo Dutch Leaders Meeting', waarbij Ecorys-consultant Marten van den Bossche is uitgenodigd te spreken. Dit gebeurt op 23 mei, wanneer Mark Rutte ook op visite is, samen met CEO’s uit smart cities, marktleiders, financiĆ«le instituten, en aanbieders van technologie. Marten zal zich concentreren op de belangrijkste trends in de ontwikkeling van het Smart Cities Concept in Nederland met een open oog voor relevante internationale ontwikkelingen.

Tijdens het programma over Smart Cities in Bangalore op 25 mei zal Marten participeren in een paneldiscussie, bestaande uit organisaties uit Nederland en Bangalore. Er zullen drie panelleden van beide kanten zijn.

Voor meer informatie kunt u contact op met:
Marten van den Bossche
Global Practice Leader Transport Infrastructuur & Mobiliteit
E mc@ecorys.com